Advocaten Mijdrecht

Op zoek naar een advocaat in Mijdrecht?
Advocaten Mijdrecht 1

In Mijdrecht houdt Advocaat Mr. Jan Kees Den Haan kantoor voor Maet Advocaten. Mr. Jan Kees Den Haan is gespecialiseerd in met name arbeids- en ondernemingsrechtelijke vraagstukken.  In zijn praktijk staat Jan-Kees met name ondernemers in het MKB bij. De cliënten van Jan-Kees komen uit de zorg, de nijverheid, de installatietechniek en de zakelijke dienstverlening. Het zwaartepunt van zijn praktijk wordt gevormd door arbeids- en ondernemingsrechtelijke vraagstukken, zoals (collectief) ontslag, arbeidsvoorwaarden en reorganisatie. Ook staat Jan-Kees zijn cliënten bij in geschillen met aandeelhouders, afnemers en leveranciers.

Advocaten Mijdrecht

Van de advocaten in Mijdrecht kenmerkt de praktijk van Jan-Kees zich door een zakelijke en oplossingsgerichte aanpak. Cliënten en dossiers hebben geen nummers maar namen. Indien nodig wordt, ook buiten kantoortijden, doortastend opgetreden. Voor zijn cliënten is Jan-Kees altijd telefonisch bereikbaar.

Bezoekadres:
Rendementsweg 12-A
3641 SK MIJDRECHT

Telefoon / Fax:
telefoon: +31 (0)20 41 21 271
fax: +31 (0)20 41 21 552

Mijdrecht is onderdeel van de gemeente De Ronde Venen. De Ronde Venen wordt gevormd door de acht kernen Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. 

Waarmee kan mr Jan-Kees den Haan u helpen?

9 + 3 =