Dagvaarding in De Ronde Venen (Civielrechtelijke)

Neem contact op met Maet Advocaten in Mijdrecht
Dagvaarding De Ronde Venen 1

Het ontvangen van een dagvaarding is nooit leuk. Bent u het niet eens met de vordering dan moet u een verweer op stellen. Maar het opstellen van het verweer tegen een dagvaarding is specialistisch werk.

U kunt dit het beste overlaten aan een ervaren advocaat zoals Mr. Jan Kees Den Haan. Hij voert praktijk in de vestiging van Maet Advocaten in Mijdrecht, gemeente De Ronde Venen. Mr. Jan Kees Den Haan is gespecialiseerd in met name arbeids- en ondernemingsrechtelijke vraagstukken. 

De praktijk van Jan-Kees kenmerkt zich door een zakelijke en oplossingsgerichte aanpak. Cliënten en dossiers hebben geen nummers maar namen. Indien nodig wordt, ook buiten kantoortijden, doortastend opgetreden. Voor zijn cliënten is Jan-Kees altijd telefonisch bereikbaar.

Als u uw verweer op de dagvaarding door Maet advocaten uit Mijdrecht laat voeren dan weet u zeker dat  u in goede handen bent. Wij helpen u bij het opstellen van uw verweer en een eventuele tegenvordering. Maak nu een afspraak en bespreek de mogelijkheden.

 

Waarmee kan mr Jan-Kees den Haan u helpen?

6 + 1 =