Letselschade in Delft?

Neem contact op met letselschade advocaat mr Anja Zonneveld
Letselschade Delft 1

Letselschade Delft

Heeft u letselschade geleden in Delft of omgeving door bijvoorbeeld een verkeersongeval, medische fout of een bedrijfsongeval? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van de beste letselschade advocaten uit Delft. Mr Anja Zonneveld is  namelijk een zeer ervaren letselschade advocaat van het landelijk opererende advocatenkantoor Maet Advocaten. Maet advocaten heeft ook een vestiging in Delft.  Mr Anja Zonneveld kan u helpen om een goede schadevergoeding voor uw letselschade te claimen. Maak daarom een afspraak op het kantoor van Maet Advocaten in Delft en leg uw zaak vrijblijvend aan haar voor.

Letselschade Delft – onze werkwijze

Bij veel advocatenkantoren krijgt u altijd eerst te maken met minder ervaren letselschade jurist. Maet Advocaten heeft u direct te maken met een deskundige letselschade advocaat. Hierdoor krijgt u gegarandeerd altijd meteen deskundige juridische bijstand bij het claimen van uw letselschade. Daarnaast zijn alle letselschade advocaten van Maet lid van de specialisatievereniging voor letselschade advocaten LSA en ASP.

Letselschade Delft –  voor welke letselschade zaken kunt u bij ons in Delft terecht?

  • Letselschade door een verkeersongeval
  • Letselschade door een medische fout door het ziekenhuis, de arts, etc.
  • Letselschade door een bedrijfsongeval
  • Letselschade door een ongeval bij paardrijden
  • Letselschade door een misdrijf
  • en bij alle andere ongevallen of incidenten waarbij u gewond bent geraakt door toedoen van een ander.

Wij kunnen een schade financieel voor u afwikkelen met de verzekeringsmaatschappij en zo nodig een gerechtelijke procedure voor u voeren bij de rechtbank of het tuchtcollege.

Ons kantoor kan u ook helpen met problemen die met de letselschade kunnen samenhangen, zoals problemen op het werk. Deze kennis en ervaring is binnen ons kantoor beschikbaar bij de sectie arbeidsrecht. Zo heeft u alle assistentie bij één kantoor. Wij begeleiden u in het hele traject.

Neem contact op met mr Anja Zonneveld:

15 + 10 =