Maet Advocaten Mijdrecht

Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht
Maet Advocaten Mijdrecht 1
Advocaat Mr. Jan Kees Den Haan is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht en houdt kantoor in Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen). De gemeente De Ronde Venen wordt gevormd door de acht kernen Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. Binnen de gemeente is er sprake van veel bedrijvigheid. Niet alleen op het gebied van het MKB maar ook het grootbedrijf en de industrie komt men in De Ronde Venen tegen. Het kantoor van Maet in Mijdrecht richt zich voornamelijk op zakelijke klanten en biedt arbeidsrecht (ook voor werknemers) en ondernemingsrecht aan.

De praktijk van Jan-Kees kenmerkt zich door een zakelijke en oplossingsgerichte aanpak. Cliënten en dossiers hebben geen nummers maar namen. Indien nodig wordt, ook buiten kantoortijden, doortastend opgetreden. Voor zijn cliënten is Jan-Kees altijd telefonisch bereikbaar.

Bezoekadres:
Rendementsweg 12-A
3641 SK MIJDRECHT

Telefoon / Fax:
telefoon: +31 (0)20 41 21 271
fax: +31 (0)20 41 21 552

Maet Advocaten adviseert cliënten en procedeert in heel Nederland. Elk afzonderlijk advocatenkantoor heeft een specialisatie van rechtsgebieden.

 

Hoe kan Maet Mijdrecht u helpen?

12 + 5 =

Maet Mijdrecht

Rendementsweg 12E
3641 SK Mijdrecht