mr Jan-Kees den Haan

Advocaat
Mr. Jan-Kees den Haan is in 1994 afgestudeerd in het Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. In 1995 werd hij werkzaam bij DAS Rechtbijstand als arbeidsjurist. In 2001 ging Jan-Kees werken voor Beneficial te Hoorn in de functie senior adviseur arbeidsrecht. In 2004 heeft Jan-Kees aansluiting gevonden bij de sectie arbeidsrecht van Maet Advocaten.

In zijn praktijk staat Jan-Kees net name ondernemers in het MKB bij. De cliënten van Jan-Kees komen uit de zorg, de nijverheid, de installatietechniek en de zakelijke dienstverlening. Het zwaartepunt van zijn praktijk wordt gevormd door arbeids- en ondernemingsrechtelijke vraagstukken, zoals (collectief) ontslag, arbeidsvoorwaarden en reorganisatie. Ook staat Jan-Kees zijn cliënten bij in geschillen met aandeelhouders, afnemers en leveranciers. In zijn praktijk werkt Jan-Kees nauw samen met Jeroen Brakke, die kantoor houdt in Zeewolde.

Naast zijn praktijk houdt Jan-Kees zich bezig met het geven van onderwijs. Hij is docent bij de Stichting Post Hoger Onderwijs Veiligheidskunde en Elsevier Opleidingen. Tevens treedt Jan-Kees op als spreker op het gebied van arbeidsrecht en (meer in het bijzonder) werkgeversaansprakelijkheid.

De praktijk van Jan-Kees kenmerkt zich door een zakelijke en oplossingsgerichte aanpak. Cliënten en dossiers hebben geen nummers maar namen. Indien nodig wordt, ook buiten kantoortijden, doortastend opgetreden. Voor zijn cliënten is Jan-Kees altijd telefonisch bereikbaar.

Neem contact op met mr Jan-Kees den Haan:

5 + 14 =

Advocaten

Reviews

Peter Zijlstra
Peter Zijlstra
22:06 04 Jun 19
Ben zeer tevreden over de rechtshulp van dhr. J.K. den Haan, werkzaam bij Maet Advocaten. Kernwoorden zijn; betrokken,... betrouwbaar, humor, kundig en zeer prettig in omgang. Peter Zijlstralees meer
Mariska Hoogerwaard
Mariska Hoogerwaard
10:02 19 Apr 19
Mr. Den Haan heeft mij op een zeer prettige en professionele wijze bijgestaan - zowel juridisch als m.b.t. het... emotionele aspect - bij een vervelend arbeidsgeschil. Ik heb mij ontzettend gesteund gevoeld. Uiteindelijk een goede afloop. Ik kan Mr. den Haan zeker bij jullie aanbevelen!lees meer
Bekijk alle beoordelingen
mr Jan-Kees den Haan 1