Ontslag Mijdrecht (De Ronde Venen)

Ontslag gekregen in Mijdrecht (De Ronde Venen) ?
Ontslag Mijdrecht 1

Ontslag krijgen is van grote invloed op uw leven. Het raakt u persoonlijk maar heeft vaak ook flinke financiële gevolgen Bent u het niet eens met uw ontslag dan moet u zich daartegen verweren. Maar het opstellen van een verweer tegen ontslag is specialistisch werk. U kunt dit het beste overlaten aan een ervaren advocaat zoals Mr. Jan Kees Den Haan. Hij voert praktijk in de vestiging van Maet Advocaten in Mijdrecht, gemeente De Ronde Venen. Mr. Jan Kees Den Haan is o.a. gespecialiseerd in arbeidsrecht, waar ook het ontslagrecht onder valt.

De praktijk van Jan-Kees kenmerkt zich door een zakelijke en oplossingsgerichte aanpak. Cliënten en dossiers hebben geen nummers maar namen. Indien nodig wordt, ook buiten kantoortijden, doortastend opgetreden. Voor zijn cliënten is Jan-Kees altijd telefonisch bereikbaar.

Mijdrecht is onderdeel van de gemeente De Ronde Venen. De Ronde Venen wordt gevormd door de acht kernen Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. 

Als u zich wilt verweren tegen uw ontslag of gegarandeerd wilt zijn van een goede afvloeiingsregeling dan bent u bij Maet advocaten uit Mijdrecht in goede handen.  Maak nu een afspraak en bespreek de mogelijkheden.

Waarmee kan mr Jan-Kees den Haan u helpen?

2 + 10 =