Personen- en Familierecht

Elea van Baarle en Sanne Oor
Personen en Familierecht 1

Personen- en Familierecht

In het personen- en familierecht gaat het over mensen en zaken die diep aan de persoonlijke belangen van deze mensen raken. Er moeten beslissingen worden gemaakt die mogelijk van grote invloed kunnen zijn in uw verdere leven.

Bij familierecht gaat het naast juridische geschillen ook om persoonlijke belangen en gevoelens. De advocaten van ons kantoor zijn betrokken en gaan volledig voor uw belang. Wanneer er de mogelijkheid staat om in onderling overleg eruit te komen, dan heeft dit altijd de voorkeur. Maar ook als er geprocedeerd moet worden, bent u bij Maet Advocaten aan het juiste adres.

Maet Advocaten gelooft in gespecialiseerde advocaten. Uit de praktijk blijkt dat de advocaat snel en doeltreffend moet kunnen handelen. Dit kan alleen met de juiste ervaring en up to date vakkennis. Als de advocaat dan ook nog uit het juiste hout is gesneden, kan er echt een verschil worden gemaakt.

Waar kunnen wij u mee helpen?
De sectie personen- en familierecht advocaten bestaat uit  mr Elea van Baarle en mr Sanne Oor.  Zij kunnen u begeleiden bij alle aspecten van het personen- en familierecht, waaronder bijvoorbeeld:

Onze personen- en familierecht cliënten komen uit het hele land, maar natuurlijk ook uit de directe omgeving van Zeewolde: Ermelo, Harderwijk, Dronten, Nijkerk, Almere en Lelystad. In het personen- en familierecht gaat het immers over de persoonlijke belangen van u en/of uw kinderen.

 

Maet Advocaten: Persoonlijk en betrokken in personen en familierecht.

Stel hier uw vraag over Personen- en Familierecht