Personen- en Familierecht

Elea van Baarle en Lennon van Lunteren

De sectie Personen- en Familierecht bestaat uit twee advocaten, mw. mr. Elea van Baarle en mr. Lennon van Lunteren. Samen zijn zij goed voor 20 jaar ervaring. Zij zijn graag uw advocaat op het gebied van personen en familierecht.

Het personen en familierecht is geregeld in boek 1 en boek 10 van het burgerlijk wetboek en omvat onder meer:

  • echtscheiding,
  • boedelscheidingen,
  • afwikkeling huwelijkse voorwaarden,
  • alimentatie (partneralimentatie en een bijdrage in de kosten van de kinderen)
  • ouderschapsplan,
  • zorg- en contactverdelingen / omgangsregelingen
  • afstammingskwesties
  • gezag
  • onder toezichtstellingen en uithuisplaatsingen,
  • controle gevolgen huwelijkse voorwaarden

Daarnaast kunt u vragen voorleggen met betrekking tot erfrecht..

Vanuit het centraal gelegen Zeewolde biedt Maet Advocaten gespecialiseerde rechtshulp op deze gebieden.

Zoekt u een gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat, dan bent u bij Maet Advocaten aan het juiste adres.

Mw. Mr. Elea van Baarle is – gespecialiseerd advocaat- scheidingsmediator in het familierecht. Zij treedt op in alle zaken die onder het familierecht vallen. Zij is lid van de specialisten verenging VFAS. Daarnaast is zij erkend MFN Mediator.

Maet Advocaten gelooft in gespecialiseerde advocaten. De huidige tijd eist dat de advocaat snel en doeltreffend kan opereren. Dit kan alleen met de juiste ervaring en up to date vakkennis. Als de advocaat dan ook nog uit het juiste hout is gesneden, kan er echt een verschil worden gemaakt.

Bij familierecht gaat het naast juridische geschillen ook om persoonlijke belangen en gevoelens. De advocaten van ons kantoor zijn betrokken en gaan volledig voor uw belang. Wanneer er de mogelijkheid staat om in onderling overleg eruit te komen, dan heeft dit altijd de voorkeur. Maar ook als er hard geprocedeerd moet worden, bent u bij Maet Advocaten aan het juiste adres.

De cliënten komen uit de directe omgeving van Zeewolde: Ermelo, Harderwijk, Dronten, Nijkerk, Almere en Lelystad, maar ook van daarbuiten. Bij Personen- en Familierecht gaat het immers over de persoonlijke belangen van u en/of uw kinderen.

Maet Advocaten biedt hulp bij zaken die onder het familierecht vallen. Leg uw vraag gerust voor.

Maet Advocaten hanteert redelijke tarieven en maakt duidelijke afspraken. Ook is het wellicht mogelijk om op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) te worden bijgestaan. Hierover zullen bij aanvang van uw zaak duidelijke afspraken worden gemaakt.

Maet Advocaten: Persoonlijk en betrokken in personen- en familierecht.

Stel hier uw vraag over Personen- of Familierecht

12 + 7 =