Rechtzaak Mijdrecht

Geconfronteerd met een rechtszaak? (Mijdrecht, gemeente Ronde Venen)
Rechtzaak Mijdrecht 1

Rechtzaak Mijdrecht

Meestal zijn juridische conflicten te schikken zonder een gang naar de rechter. Maar soms loopt een conflict zo uit de hand dat mediation geen optie meer is. Dan is een gang naar de rechter de enige overgebleven optie. Een rechtszaak veroorzaakt bij alle betrokken partijen veel stress. Het is daarom belangrijk dat u vertegenwoordigd wordt door een ervaren advocaat.

In Mijdrecht houdt Advocaat Mr. Jan Kees Den Haan. kantoor voor Maet Advocaten. In zijn praktijk staat Jan-Kees net name ondernemers in het MKB bij. De cliënten van Jan-Kees komen uit de zorg, de nijverheid, de installatietechniek en de zakelijke dienstverlening. Het zwaartepunt van zijn praktijk wordt gevormd door name arbeidsrecht en ondernemingsrecht, zoals (collectief) ontslag, arbeidsvoorwaarden en reorganisatie. Ook staat Jan-Kees zijn cliënten bij in geschillen met aandeelhouders, afnemers en leveranciers.

Mijdrecht is onderdeel van de gemeente De Ronde Venen. De Ronde Venen wordt gevormd door de acht kernen Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. 

Waarmee kan mr Jan-Kees den Haan u helpen?

9 + 12 =