Arbeidsrecht

Jan-Kees den Haan (Mijdrecht) en Jeroen Brakke (Zeewolde)
Bij de sectie arbeidsrecht van Maet Advocaten zijn twee advocaten werkzaam, te weten: Jan-Kees den Haan (Mijdrecht),Jeroen Brakke (Zeewolde).

Als vanzelfsprekend kunt u bij onze sectie terecht met al uw arbeidsrechtelijke vragen. Jan-Kees en Jeroen hebben afzonderlijk meer dan 20 jaar ervaring in de arbeidsrechtelijke praktijk. Het arbeidsrecht is zo breed dat wij hier niet zullen proberen om alle soorten geschillen te noemen die wij voor u kunnen behandelen. U kunt er vanuit gaan dat, indien het met arbeid en recht te maken heeft, wij u van dienst kunnen zijn. Daarbij maakt het niet uit of u werkgever of werknemer bent. Sommige van onze advocaten treden immers voornamelijk op voor werknemers, anderen voornamelijk voor werkgevers.

Bovendien hebben alle advocaten op onze sectie nog aanvullende specialisaties op rechtsgebieden die aansluiten op het arbeidsrecht. Jeroen Brakke en Jan-Kees den Haan leggen zich toe op alle zaken die ondernemers in het MKB kunnen tegenkomen. U kunt hierover meer lezen onder ondernemingsrecht.

Het uitgangspunt binnen onze sectie is persoonlijke dienstverlening, 100% bereikbaarheid en redelijke tarieven. Bovendien zijn wij gericht op langdurende relaties met onze cliënten.

Heeft u een vraag over arbeidsrecht?

Mijn vraag is bestemd voor Maet vestiging:
MijdrechtZeewolde