mr Sebastiaan van Veldhuizen

Advocaat

Samen met en voor u
Sebastiaan van Veldhuizen is een toegankelijke letselschadeadvocaat met 20 jaar proceservaring. U ontzorgen staat centraal in zijn werk. Met het inzetten van zijn brede vakkennis, proceservaring, volharding en oprechte interesse voor u en uw omstandigheden zorgt hij ervoor dat u zich volledig kunt richten op herstel, verwerking en uw toekomst. Vanzelfsprekend horen daar middelen bij voor herstel en zorg, en uiteindelijk een passende schadevergoeding.

Sinds 2000 is hij werkzaam als advocaat, waarvan de laatste tien jaar als gespecialiseerd letselschadeadvocaat bij FNV. Daar heeft hij talloze vastgelopen zaken overgenomen en daarin voor zijn cliënten alsnog goede resultaten geboekt. Vaak door een schikking, maar als het niet anders kon via een juridische procedure; niet zelden tot de hoogste rechter. Dat is uiteraard geen doel op zich. Procederen is belastend en doet hij alleen als het niet anders kan. Maar juist door zijn proceservaring kan hij uw proceskansen én dus het maximaal haalbare resultaat uitstekend inschatten én tot stand brengen.

Heeft u vragen of wilt u uw mogelijkheden en onmogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact op voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. U kunt hem altijd bereiken op telefoonnr. 030-7370532 of per email op: svanveldhuizen@maet.nl.

Sebastiaan van Veldhuizen is lid van de specialisatievereniging voor letselschadeadvocaten LSA en ASP. Ook is hij aangesloten bij de werkgroep Artsen en Advocaten WAA.

 

Neem contact op met mr Sebastiaan van Veldhuizen:

9 + 2 =