mr Anja Zonneveld

Advocaat
mr Anja Zonneveld 1
Anja Zonneveld is medeoprichter van Maet Advocaten. Zij heeft ruim 10 jaar op het kantoor van Maet Advocaten in Amsterdam gewerkt en startte in 2008 de Delftse vestiging van Maet Advocaten. Lang geleden was zij verpleegkundige, zij is destijds rechten gaan studeren omdat zij ‘iets’ wilde gaan doen met recht en gezondheid. Sinds 1995 is zij advocaat en inmiddels behandelt zij vrijwel uitsluitend letselschadezaken.

Het werk als letselschadeadvocaat blijkt Anja Zonneveld op het lijf geschreven te zijn. Goed contact met de cliënten is in zaken op dit rechtsgebied enorm belangrijk, dit vindt zij een van de leukste kanten van het werk. Dat het rechtsgebied daarnaast ook nog eens heel gevarieerd, heel interessant en soms ook wel ingewikkeld is, maakt het werken als letselschadeadvocaat er voor haar alleen maar boeiender op. Zij wordt voor de medische aspecten in haar dossiers uiteraard bijgestaan door medisch adviseurs, maar door haar achtergrond in de gezondheidszorg zijn die medische aspecten voor haar misschien wat beter begrijpelijk en invoelbaar en dan voor de ‘gemiddelde’ advocaat.

Anja Zonneveld kiest bij voorkeur voor een praktische oplossing in goed overleg, maar zij schuwt er niet voor om zo nodig een procedure te starten. Daarbij heeft zij een scherp oog voor de mogelijke kosten en baten voor de cliënt, niet alleen juridisch maar – niet onbelangrijk! – ook financieel.

Anja Zonneveld is lid van de specialisatieverenigingen voor letselschadeadvocaten LSA en ASP. Ook is zij aangesloten bij de Werkgroep Artsen en Advocaten en het landelijk advocatennetwerk voor zedenslachtoffers LANZS.

Neem contact op met mr Anja Zonneveld: