Ondernemingsrecht

mr. Jeroen Brakke
ondernemingsrecht arbeidsrecht advocaat
Door jarenlange ervaring in het bijstaan van ondernemers in het MKB segment, spreekt Maet Advocaten de taal van de ondernemer. Realistisch, hard als het moet, op profijt gericht maar vooral praktisch: uw tijd is immers kostbaar. Mr. Jeroen Brakke (Zeewolde) is uw directe aanspreekpunt.

Of het nu gaat om vennootschapsrecht, contractenrecht, franchise, licenties- of ICT, Maet Advocaten is uw juridische partner. Ons multi disciplinaire netwerk zorgt voor een fullservice juridische dienstverlening. Hierbij is uw advocaat altijd uw eerste aanspreekpunt. Onze ervaring leert dat een gedegen kennis van het bedrijf én de ondernemer resultaten oplevert. Wij geloven hierbij in langdurige relaties. Met een goede “click” kan een advocaat écht van toegevoegde waarde zijn en tot snelle en goede inschattingen komen. Hiermee worden tijd en kosten bespaard en onnodige procedures voorkomen. Procedures die toch gevoerd moeten worden, worden makkelijker gewonnen.

Één aanspreekpunt betekent bovendien duidelijke financiële afspraken en een goede bereikbaarheid (desnoods ook buiten kantooruren).

Het clienten bestand van Jeroen bestaat uit MKB Ondernemers en Non Profit organisaties waaronder dienstverlening, ICT, bouw,(gespecialiseerde) industrie, transport en logistiek, maar ook stichtingen en verenigingen.

Stel hier uw vraag over Arbeidsrecht