mr Lowine Versteegh-Leenstra

Advocaat
mr Lowine Versteegh Leenstra 1
Lowine Versteegh-Leenstra is vanaf 1995 gespecialiseerd in letselschade. Zij begon destijds met belangenbehartiging voor slachtoffers, waarna zij overstapte naar een functie als letselschaderegelaar. In die hoedanigheid adviseerde zij verschillende aansprakelijkheidsverzekeraars en heeft toen een kijkje in de keuken kunnen nemen van “de betalende kant”. Vervolgens heeft Lowine de overstap naar de advocatuur gemaakt. Sindsdien werkt zij uitsluitend voor slachtoffers. Haar kennis van de verzekeringsbranche kan zij daarbij ten volle benutten voor het slachtoffer.

Lowine Versteegh is lid van de specialisatieverenigingen voor letselschadeadvocaten LSA en ASP. Ook is zij aangesloten bij de werkgroep Artsen en Advocaten WAA.

Betrokkenheid, vasthoudendheid, enthousiasme en een praktische insteek zijn kernwoorden die passen bij de aanpak van Lowine Versteegh. Dat komt goed van pas bij de vaak langdurige behandeling van letselschades. Voor een optimale afwikkeling is het van belang dat zij zo spoedig mogelijk na een ongeval wordt ingeschakeld. Daarbij roept zij waar nodig hulp in van deskundigen, zoals een medisch adviseur. Gestreefd wordt naar een rechtvaardige schadevergoeding, in onderling overleg. Dat Lowine Versteegh als advocaat in staat is om een zaak aan de rechter voor te leggen, en dat instrument waar nodig kan inzetten, is daarbij een prettige wetenschap.

Neem contact op met mr Lowine Versteegh-Leenstra: