Letselschade Advocaat in Laren

Mr. Jolanda van de Winden
Maet Advocaten Laren 1

Mr Jolanda van der Winden is letselschade advocaat en houdt kantoor in Laren. Heeft u letselschade geleden door bijvoorbeeld een verkeersongeval, medische fout of een bedrijfsongeval? Maak dan vrijblijvend een afspraak met mr Jolanda van der Winden, letselschade advocaat in Laren.

Bezoekadres:
Plein 1945 nr 27
1251 MA Laren

telefoon: 035 2018812
fax: 084-7336085

Maet Advocaten adviseert cliënten en procedeert in heel Nederland. Elk afzonderlijk advocatenkantoor heeft een specialisatie van rechtsgebieden.

Het kantoor in Laren is een van de zeven vestigingen van Maet Advocaten, een landelijk werkend advocatenkantoor. De belangrijkste rechtsgebieden in Laren zijn: Letselschade en Paard en Recht.

Heeft u een vraag voor Maet vestiging Laren?

4 + 7 =

Maet Laren

Plein 1945 27
1251 MA Laren

Kantoor

Advocaten

Maet Advocaten Laren
5.0
Based on 3 reviews
powered by Google
H B
H B
17:00 23 Apr 19
Ik heb Jolanda leren kennen als een zeer aangenaam en bekwaam advocaat, zelden iemand meegemaakt die zo duidelijk en... open communiceert. In welk vakgebied dan ook zijn Jolanda’s capaciteiten op z’n plaats maar in de advocatuur helemaal. Ik ben niet blij dat ik haar heb moeten inschakelen maar wel dat ik het zo getroffen heb. Zoekt u een advocaat in het midden van het land? Maet advocaten bellen, vragen naar Jolanda.lees meer
Heidi Muijen
Heidi Muijen
16:21 05 Apr 19
Wij voelden ons echt persoonlijk geholpen!
Zemar Hooma
Zemar Hooma
21:27 03 Apr 19
Jolanda van der Winden is een zeer deskundige en ervaren letselschadeadvocaat. Zij is slim, slagvaardig, reageert... altijd snel, communiceert helder. In eerste instantie werd mijn zaak behandeld door een letselschadejurist (rechtsbijstandverzekering). Ik ben heel blij dat ik ben overgestapt naar deze letselschadeadvocaat. Ik ben erg tevreden over haar werkwijze en kon altijd bij haar terecht. De manier van omgang heb ik als zeer plezierig ervaren. Ik kan iedereen aanraden om haar in te schakelen bij een letselschade zaak.lees meer
Bekijk alle beoordelingen
Maet Advocaten Laren 2