mr Jeroen Brakke

Advocaat
mr Jeroen Brakke 1
Mr. Jeroen Brakke is sinds mei 2000 advocaat. Daarvoor was Jeroen werkzaam als arbeidsrechtjurist bij DAS Rechtsbijstand. Vanuit zijn specialisme arbeidsrecht is Jeroen zich steeds meer met ondernemingsrecht gaan bezighouden. Naast het oplossen van concrete juridische problemen en het voeren van juridische procedures, wordt Jeroen met name door een vaste groep middelgrote ondernemingen ingeschakeld als adviseur. Ook treedt Jeroen dikwijls in een vroegtijdig stadium op als sparringpartner van de (personeels)manager.

Mr. Jeroen Brakke spreekt duidelijke taal en heeft een talent om zaken goed in te schatten. Hierbij heeft Jeroen een praktische instelling: ondernemers moeten geld verdienen en juridische problemen moeten zakelijk worden opgelost.

Jeroen houdt kantoor in één van de jongste en groenste gemeentes van Nederland: het centraal gelegen Zeewolde. De cliënten van Jeroen zijn door heel Nederland gevestigd. Bij het persoonlijke contact wordt uiteraard ook gebruik gemaakt van moderne communicatiemiddelen.

Neem contact op met mr Jeroen Brakke:

8 + 9 =

Advocaten

Reviews

Maet Advocaten Zeewolde
4.3
Based on 3 reviews
powered by Google
Stefan Booij
Stefan Booij
12:59 10 Nov 19
Een top advocaten kantoor, met geweldige advocaten. Elea heeft mij 2 jaar lang bijgestaan in een ingewikkelde strijd.... Ze heeft het belangrijkste doel van mijn leven werkelijkheid gemaakt.lees meer
Tjip Ridder
Tjip Ridder
18:53 29 Sep 18
Prima advocaten, hebben ons bedrijf al diverse keren met succes bijgestaan.
patrick lankreijer
patrick lankreijer
20:33 30 Jan 18
Bekijk alle beoordelingen