Maet Zeewolde

Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Familierecht
Maet Zeewolde 1
De vestiging van Maet Advocaten in Zeewolde heeft drie specialismen: arbeidsrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht.

Dankzij de jarenlange ervaring biedt het kantoor een hoog specialistisch niveau en onderscheidt zich daarmee in de regio.

Bezoekadres:

Gildenveld 29
3892 DD Zeewolde
Postbus 162
3890 AD Zeewolde
telefoon: 036-5220056

Maet Zeewolde 2
Naast Almere, Dronten, Lelystad en Zeewolde komen de klanten van Maet Advocaten uit het gehele land.  Zo is Maet Advocaten Zeewolde er trots op om de landelijk opererende werkgeversorganisatie MKB Nederland uit Den Haag al meer dan 15 jaar tot haar clientèle te mogen rekenen.

Maet Advocaten adviseert cliënten en procedeert in heel Nederland. Maet Advocaten Zeewolde heeft haar sporen verdiend en staat bekend om het behalen van uitstekende resultaten voor haar cliënten.

Het kantoor in Zeewolde wordt bemand door de advocaten  mr. Jeroen Brakke, mr. Elea van Baarle. Zij worden daarbij ondersteund door de juriste Nicole Bentvelzen LL.B. en mevrouw Ingeborg Ceelen, office manager. Een klein en hecht team met een grote mate van professionaliteit en betrokkenheid.

Heeft u een vraag voor Maet vestiging Zeewolde?

2 + 12 =

Maet Zeewolde

Gildenveld 29
3892 DD Zeewolde