Maet Zeewolde

Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Familierecht
Maet Advocaten Zeewolde 1

Dankzij de jarenlange ervaring bieden de advocaten en juristen van Maet Advocaten Zeewolde rechtsbijstand op hoog niveau tegen een redelijke prijs. Maatwerk, steeds toegespitst op de betreffende cliënt.

De vestiging van Maet Advocaten staat zakelijke en particuliere klanten bij op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht.

Dankzij de jarenlange ervaring biedt het kantoor een hoog specialistisch niveau en onderscheidt zich daarmee in de regio.

Maet Advocaten Zeewolde 2

Arbeidsrecht

Ons Team Arbeidsrecht adviseert en procedeert op het gebied van ontslag, ontslag op staande voet, reorganisatie, (wijziging van) arbeidsvoorwaarden, etc. Arbeidsrecht is een ruim vakgebied dat altijd in ontwikkeling is. Dit vereist naast grondige juridische kennis en veel ervaring vooral een goed gevoel voor verhoudingen. 

Mr. Jeroen Brakke (advocaat), Mr. Merel van Ballegoij (jurist) en Mr. Nicole Bentvelzen (jurist) vormen het arbeidsrechtteam. Zij staan zowel werkgevers als werknemers bij. Lees meer.

Personen- en Familierecht

Ons Team Personen- en Familierecht bestaat uit twee gespecialiseerde advocaten, mr. Elea van Baarle en mr. Sanne Oor. Echtscheiding, verbreking samenleving of geregistreerd partnerschap, alimentatie, ouderschapsplan: een goede en meedenkende advocaat is dan een must. Niet alleen procederen en adviseren maar ook gecertificeerde mediation (MfN, vFAS) wordt met deskundigheid en gevoel ingezet. Lees meer.

Ondernemingsrecht

Ons Team Ondernemingsrecht adviseert ondernemers op de meest voorkomende rechtsgebieden. Het opstellen en controleren van algemene voorwaarden en contracten maar ook het in- en uitstromen van vennoten, ontslag van (statutair) bestuurders of het begeleiden van aandeelhouders. Bedrijfsovernames en fusies maar ook het oprichten en herstructureren van ondernemingen. Daarnaast lopen ondernemers tegen allerlei mogelijke juridische zaken op: van huur, leasecontracten, incasso’s tot merkrecht. Lees meer.

Op deze vestiging houdt mr. Jeroen Brakke (advocaat) zich al 20 jaar bezig met ondersteunen van ondernemers in het MKB (plus) segment. Jeroen wordt daarbij ondersteund door twee juristen en werkt in (grotere) zaken samen met mr. Jan-Kees den Haan van de vestiging Mijdrecht.

Wie is Wie?

Advocaten

MR JEROEN BRAKKE
Arbeidsrecht & ondernemingsrecht

sinds 1997 in het vak en sinds 2000 advocaat arbeids- en ondernemingsrecht. Lees meer.

MR ELEA VAN BAARLE
Familierecht

Mr Elea van Baarle, sinds 2000 advocaat en gespecialiseerd in echtscheiding en mediation. Lees meer. 

.

MR SANNE OOR
Familierecht

Mr. Sanne Oor, sinds 2017 werkzaam als jurist en sinds 2019 advocaat en gespecialiseerd in echtscheiding. Lees meer.

Juristen

MR MEREL BALLEGOIJ
Arbeidsrecht

Mr. Merel van Ballegoij, sinds 2017 werkzaam als jurist. Lees meer.

MR NICOLE BENTVELZEN
Arbeidsrecht & ondernemingsrecht

Mr. Nicole Bentvelzen, sinds 2018 werkzaam als jurist. Lees meer.

Secretariaat

MW. INGEBORG CEELEN
Office Manager

Mw. Ingeborg Ceelen, sinds 1990 werkzaam als juridisch secretaresse en sinds 2008 als office manager

MW. ANGELE MAIJENBURG
Juridisch Secretaresse

Mw. Angele Maijenburg, sinds 1996 werkzaam als juridisch secretaresse.

Heeft u een vraag voor Maet vestiging Zeewolde?

4 + 6 =

Maet Zeewolde

Gildenveld 29
3892 DD Zeewolde

Kantoor

Advocaten

Bezoekadres

Gildenveld 29
3892 DD Zeewolde
Postbus 162
3890 AD Zeewolde
telefoon: 036-5220056

Maet Advocaten Zeewolde
4.7
Based on 7 reviews
powered by Google
Mariette Kroese
Mariette Kroese
08:32 10 May 20
Ik ben erg veel dank verschuldigd aan dit kantoor. Ze hebben we geweldig geholpen in een hele zware tijd. Nooit was... iets te veel en hun inzet vond ik geweldig. Het contact was erg prettig . Ik zal het zeker iedereen aanraden.lees meer
Silvia Krajcovicova
Silvia Krajcovicova
09:40 06 May 20
High professionalism, transparency, integrity and quick response. Very satisfied and grateful to Jeroen for the... excellent work done in handling my case.lees meer
Raymond Schmitz
Raymond Schmitz
07:02 22 Apr 20
Ik kan dit advocatenkantoor van harte aanbevelen. Persoonlijke benadering, oplossingsgericht en zeer vakkundig. Geen... onaangename verassingen achteraf, duidelijke communicatie en uitstekende samenwerking. Ik heb zelf ervaring met Maet op het gebied van arbeidsrecht en familierecht. Hierbij ben ik zeer goed geadviseerd en werden mijn belangen uitstekend behartigd. Complimenten aan het gehele team!lees meer
Peter H.
Peter H.
14:53 10 Apr 20
Heel goede ervaring. Zeer betrokken advocaten (Jeroen en Sanne) meedenkend, adviserend en in overleg... beslissen,. Meevoelend met de cliënt en voor de beste en meest economische oplossing in overleg met alle voor en tegen mogelijkheden een besluit nemen.lees meer
Stefan Booij
Stefan Booij
12:59 10 Nov 19
Een top advocaten kantoor, met geweldige advocaten. Elea heeft mij 2 jaar lang bijgestaan in een ingewikkelde strijd.... Ze heeft het belangrijkste doel van mijn leven werkelijkheid gemaakt.lees meer
Tjip Ridder
Tjip Ridder
18:53 29 Sep 18
Prima advocaten, hebben ons bedrijf al diverse keren met succes bijgestaan.
patrick lankreijer
patrick lankreijer
20:33 30 Jan 18
Bekijk alle beoordelingen