Letselschade

Lowine Versteegh Leenstra, Jolanda van der Winden, Anja Zonneveld en Sebastiaan van Veldhuizen
Letselschade 1
Bij de sectie letselschade van Maet Advocaten zijn vier letselschade advocaten werkzaam, te weten: Lowine Versteegh-Leenstra (Amsterdam), Jolanda van der Winden (Almere en Laren), Anja Zonneveld (Delft) en Sebastiaan van Veldhuizen (Utrecht).

De advocaten zijn lid van de specialisatievereniging voor letselschade advocaten LSA en ASP. De advocaten treden alleen op voor slachtoffers in letselschadezaken.

Voor welke zaken kunt u bij ons terecht?

 • verkeersongevallen
 • medische fouten door het ziekenhuis, de arts, etc.
 • bedrijfsongevallen
 • ongevallen bij paardrijden
 • slachtoffers van misdrijven
 • en bij alle andere ongevallen of incidenten waarbij u gewond bent geraakt door toedoen van een ander.

Wij kunnen een schade financieel voor u afwikkelen met de verzekeringsmaatschappij en zo nodig een gerechtelijke procedure voor u voeren bij de rechtbank of het tuchtcollege.

Ons kantoor kan u ook helpen met problemen die met de letselschade kunnen samenhangen, zoals problemen op het werk. Deze kennis en ervaring is binnen ons kantoor beschikbaar bij de sectie arbeidsrecht. Zo heeft u alle assistentie bij één kantoor. Wij begeleiden u in het hele traject.

Indien de tegenpartij aansprakelijkheid erkent, dient de tegenpartij op grond van de wet uw advocaatskosten te betalen. In de fase van onderhandelingen met de aansprakelijke verzekeringmaatschappij, waarin er nog geen gerechtelijke procedure is, gebeurt dit meestal doordat de verzekeringsmaatschappij dan de factuur van de advocaat betaalt in overleg met de cliënt. In de fase van een procedure bij de rechtbank gebeurt het door een proceskostenveroordeling achteraf.

Omdat wij advocaten zijn, kunt u eventueel in aanmerking komen voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand; in dat geval hoeft u zelf voor de advocaatkosten slechts een eigen bijdrage te betalen – waarvan de hoogte van uw (gezins-)inkomen afhangt. Zie verder www.rvr.org.

Onze letselschade advocaten bespreken graag met u wat de concrete mogelijkheden in uw geval zijn.

Wat bieden wij u?

 • Een zeer persoonlijke en deskundige benadering op basis van jarenlange ervaring
 • Altijd een vaste advocaat
 • Bezoek op afspraak in ons kantoor in Almere, Amsterdam, Delft, Laren of Utrecht of bij u thuis
 • Gratis intake gesprek met duidelijke uitleg over de verdere kosten met de mogelijkheid van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand voor mensen met een laag inkomen of een uitkering.
 • Wij proberen met de verzekeraar van de tegenpartij zo snel mogelijk een voorschot op de schadevergoeding te regelen

Heeft u een vraag over letselschade

  Mijn vraag is bestemd voor Maet vestiging:
  AmsterdamGooi en Vechtstreek & AlmereDelftUtrecht