mr Jolanda I. van der Winden

Advocaat
mr Jolanda van der Winden 1

Jolanda van der Winden behandelt als letselschade advocaat voornamelijk ongevallen met zwaar letsel zoals ernstige verkeersongevallen en ongevallen met paarden. Ongevallen met ernstig en soms blijvend letsel zetten het leven van degene die dit overkomt (en hun naasten) behoorlijk op zijn kop. Jolanda van der Winden regelt de maximaal haalbare schadevergoeding voor haar cliënten, maar daarnaast probeert zij haar cliënten zoveel mogelijk te ontlasten in de wir war van kwesties die op hen afkomt na een ongeval. Een ongeval goed afwikkelen is meer dan alleen schadevergoeding vorderen! Naast goed juridisch advies kunnen cliënten rekenen op begrip en ondersteuning. Duidelijke en eerlijke communicatie vindt Jolanda erg belangrijk. Via een goede inschatting van de juridische mogelijkheden kunnen procedures bij de rechtbank in 98% van de gevallen voorkomen worden, maar als het nodig is, weet Jolanda de weg naar de rechtbank natuurlijk te vinden. Vanwege haar jarenlange ervaring wordt Jolanda van der Winden vaak gevraagd om hele moeilijke situaties op te lossen en vastgelopen dossiers over te nemen.

Over haar werk zegt Jolanda: “Door mijn werk heb ik het genoegen met allerlei soorten mensen in aanraking te komen en dat maakt het werk erg interessant en elke dag weer een uitdaging. Het doet mij altijd heel goed als ik zie dat iemand na een ongeluk uiteindelijk genoeg veerkracht hervindt om met vertrouwen de toekomst in te gaan. Dat is eigenlijk vaak  net zo belangrijk als de schadevergoeding!”

Jolanda van der Winden bezoekt cliënten die niet kunnen reizen door hun letsel op afspraak bij hen thuis. Verder zijn er afspraakmogelijkheden op kantoor in Almere, Laren, Hilversum, Amersfoort, Breukelen. Voor besprekingen met cliënten die in andere delen van Nederland wonen, kan gebruik worden gemaakt van comfortabele en rustige afspreeklocaties door het hele land. Voor de tussentijdse contacten pakt Jolanda de telefoon of gebruikt zij video conferenties, zodat cliënten nooit lang hoeven te wachten op contact.

De sectie letselschade van Maet Advocaten bestaat uit 4 advocaten en de advocaten zijn samen sterker door hun samenwerking! De advocaten van Maet Letselschade werken samen met eigen medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en andere hulpverleners.

Nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden via het onderstaande contactformulier of via jvanderwinden@maet.nl . Meestal krijgt u nog dezelfde dag een reactie.

Neem contact op met mr Jolanda van der Winden:

Advocaten

Maet Advocaten Almere
5.0
Gebaseerd op 10 beoordelingen
powered by Google
Victoria Ushkanova
Victoria Ushkanova
15:49 31 Aug 20
Thank you very much for giving us advice a 20-minute explanation of our situation by phone ))
Doortje
Doortje
19:11 29 Feb 20
Ellie Liu
Ellie Liu
20:17 03 Feb 20
Jolanda represented me in an unusual and bizarre medical case. Her initiative to take extra efforts and willingness to... assist has been a great help which made the case possible. Throughout the process she was professional, responsive, thorough, empathetic, kind and warm. She did a great job. I am happy to recommend her.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
mr Jolanda van der Winden 2