mr Jolanda I. van der Winden

Advocaat

Mr Jolanda I. van der Winden is advocaat sinds 1993. Zij is altijd zelfstandig onderneemster geweest.

Met een drietal andere advocaten heeft zij in 1998 Maet Advocaten opgericht. Omstreeks diezelfde periode heeft Jolanda van der Winden zich vrijwel geheel toegelegd op de behandeling van letselschade. In de loop der jaren heeft Jolanda van der Winden steeds ingewikkeldere dossiers op haar bureau gekregen. De afwikkeling van letselschade is tegenwoordig een zeer professionele aangelegenheid geworden waar Jolanda van der Winden de spin in het web is als coördinator van het dossier waarbij ook de kennis en hulp wordt ingeroepen van andere professionals zoals de medisch adviseur en rekenbureau’s voor de vaststelling van de totale schade. De stijl van Jolanda van der Winden kenmerkt zich door professionele vaardigheden in combinatie met een grote dosis optimisme, doorzettingsvermogen en een groot enthousiasme voor het vak.

Jolanda van der Winden adviseert en procedeert inzake juridische problemen met betrekking tot paarden. Niet alleen aansprakelijkheidsvraagstukken bij ongevallen met paarden worden door haar behandeld, maar ook helpt zij particulieren en bedrijven in de hippische branche op het gebied van aan- en verkoopgeschillen.

Jolanda wordt regelmatig benaderd voor het geven van second opinions over letselschades en over juridische geschillen met betrekking tot paarden. Klanten van rechtsbijstandsverzekeraars kunnen op basis van de polisvoorwaarden en op kosten van de eigen verzekeraar een second opinion vragen aan een gespecialiseerde advocaat als er een geschil is over het advies van de rechtsbijstandsverzekeraar. Hier wordt steeds meer gebruik van gemaakt. Jolanda houdt kantoor in Almere en Laren.

Jolanda draagt verder haar steentje aan de maatschappij bij door regelmatig deel te nemen aan het psychiatrisch patiëntenpiket waarbij juridische zorg voor de kwetsbare mede-mens centraal staat.

Neem contact op met mr Jolanda I. van der Winden:

8 + 2 =